Edebiyat Fakültesi Dekanligina Prof. Dr. H. Ibrahim Delice Atandi

Yayın Tarihi : 26/11/2014

Bartin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanligina Prof. Dr. H. Ibrahim Delice atandi.1984 yilinda Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyati Bölümünden mezun olan Prof. Dr. Delice, 1996 yilinda Firat Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyati Anabilim dalinda doktorasini tamamladi. 1990 yillinda Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde arastirma görevlisi olarak akademik görevine baslayan Prof. Dr. H. Ibrahim Delice ayni üniversitede yardimci doçentlik, doçentlik ve profesörlük unvanlarini aldi.

2009-2010 yillari arasinda Cumhuriyet Üniversitesi Çagdas Türk Lehçeleri Bölüm Baskanligi görevini yürüten Prof. Dr. H. Ibrahim Delice, Tunceli Üniversitesinde 2011-2012 yillari arasinda Rektör Yardimcisi, 2012-2014 yillari arasinda ise Iletisim Fakültesi Dekanligi görevlerinde bulundu. Prof. Dr. H. Ibrahim Delice, Kasim 2014’te YÖK Genel Kurulunun karari ile Bartin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanligina atandi.