BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

BUZEM Ögrencileri Bir Arada

Yayın Tarihi : 04/06/2015

Bartin Üniversitesi Uzaktan Egitim ve Arastirma Merkezi ögrencileri 2014-2015 Bahar dönemi genel sinavlari için Bartin’a geldi. 143 ögrencinin bir araya gelmesiyle Bartin Üniversitesinde bir tanisma toplantisi yapildi. Üniversitenin Konferans Salonunda gerçeklestirilen etkinlikte konusan Bartin Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, toplantiyla ögrencilerin yeni dostluklar edindiklerini belirterek ayni zamanda ders süreci içerinde yasanan sikintilari dinleme firsati bulduklarini söyledi.

BUZEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ibrahim Yildirim ise, Bartin Üniversitesinin çagin gelisimine ayak uydurarak, kendisini sürekli gelistirdigini ifade etti. Uzaktan egitim alarak ögrencilerin ögrenimleri boyunca hem zamandan kazandiklarini hem de maddi olarak rahat bir egitim süreci geçirdiklerini kaydeden Yildirim, üniversite olarak uzaktan egitim sistemini en iyi sekilde sürdürmeye gayret ettiklerini aktardi.

Daha sonra Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilisim Sistemleri Bölüm Baskani Doç. Dr. Alper Aytekin, Yönetim Bilisim Sistemleri Bölümü konusunda bir sunum gerçeklestirdi.

Yapilan sunumun ardindan farkli bölümlerde okuyan Bartin Üniversitesi Uzaktan Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi ögrencileri, fuaye alaninda bir araya gelerek sohbet ettiler. Ayni sinifta olmasina ragmen birbirlerini yalnizca sanal ortamda taniyan ögrenciler yüz yüze görüsme imkâni buldu. Ayni zamanda üniversitedeki ögretim elemanlariyla da görüs alisverisinde bulundular.