BÜNSEM, Ikinci Hareketliligini Polonya’ya Yapti

Yayın Tarihi : 18/04/2012

BÜNSEM, “Yetiskinlere Yabanci Dil Ögretimi Yoluyla Kültürler Arasi Farkindaligin Gelistirilmesi” adli Grundtvig projesinin ikinci hareketliligini, Polonya’nin Krosno sehrindeki English Services kurumuna yapti. Hareketlilige BÜNSEM Müdürü Okt. Hüseyin Kaygin, BÜNSEM Proje Sorumlulari Okt. Onur Özcan ve Uzm. Neslihan Köse’nin yani sira kursiyerlerden Mustafa Ararat, Arzu Karabacak ve Nuray Türk katildi. Ispanyol, Polonyali ve Türk kursiyerler bir araya gelerek hazirladiklari çalismalari sundular.

Daha sonra tüm egitmenler ve kursiyerler, Jagiellonian Üniversitesinden kültürler arasi iletisim üzerine çalismalarda bulunan Prof. Dr. Anna Lubecka’nin proje için hazirladigi seminere ve aktivitelere katildi. Seminerin ardindan proje gruplari, English Services kurumunun Fransizca, Ingilizce ve Ispanyolca kurslarina katildilar ve sinifta islenen konularla ilgili aktif roller üstlendiler. Haziranda Türkiye’ye yapilacak olan hareketliligin organizasyonu hakkinda konusan gruplar, projenin bilimsel çalismalarindan sonra kültürel gezilerini yaparak ülkelerine döndüler.