BESYO’dan Yeni Basarilar

Yayın Tarihi : 21/07/2012

BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul ise Avrupa Gençler Dart Sampiyonasinda Milli Takim Antrenörü Olarak Görev Yapacak.

Bartin Üniversitesi BESYO ögrencisi Faik Dursun Öztürk, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafindan Siirt’te düzenlenen sampiyonada volo, raffa ve basamak oyunlarinda Türkiye sampiyonu oldu. Ayni zamanda milli takima girmeye de hak kazanan Faik Dursun Öztürk, Türkiye Sampiyonasinda en basarili erkek sporcu unvanini kazandi.

BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul ise 19-22 Temmuz tarihleri arasinda Belçika’nin Antwerp sehrinde düzenlenecek olan Avrupa Gençler Dart Sampiyonasinda milli takim antrenörü olarak görev yapacak. Karate bransinda da milli sporculugu ve milli antrenörlügü bulunan Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu olarak birçok basariya ulastiklarini ve bu sampiyonada da basarili olacaklarina inandigini söyledi.