BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

BESYO Ögrencileri Köy Ilkokulunu Boyadi

Yayın Tarihi : 20/11/2014

Bartin Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ögrencileri Millî Egitim Müdürlügü ile Il Özel Idarenin destekledigi proje kapsaminda Saraydüzü köyü Ertugrul Isik Ilkokulunu boyadi. Doç. Dr. Murat Akyüz’ ün Toplum Hizmet Uygulamalari dersi kapsaminda gerçeklestirilen projede Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümü ögrencilerinin talebi üzerine Bartin Milli Egitim Müdürlügü, boyama ihtiyaci olan okul olarak Amasra Saraydüzü köyü Ertugrul Isik Ilkokulunu belirledi. Bartin Il Özel Idaresinden temin etikleri firça ve boyalarla sabah saatlerinde Saraydüzü köyü Ertugrul Isik Ilkokulunu boyayan BESYO ögrencilerinin bir kismi da ilkokul ögrencilerine sosyal etkinlik yaptirdi.

Ars. Gör. Gürkan Elçi danismanliginda Nihal Muta, Mehtap Altay, Mensure Gözübüyük, Mert Aytekin, Murat Teyran, Meryem Demirelli, Muhammed Rasit  Yilmaz, Nil Çaglasu Akbulut, Hulusi Kaplan tarafindan yürütülen projeye BESYO ögrencilerinden Ümit Öz, Asiye Akinci, Ender Okur, Emre Özkan, Fatma Özçelik, Sezai Aydin, Sergen Öner, Emine Kiziltas, Yildiray Köprübasi, Eda Gökçelik, Sennur Demir, Deniz Ermis ve Büsra Nur Köseoglu gönüllü olarak katildi. Köy halkinin da destek vermesiyle yeni bir görünüm kazandirilan Saraydüzü Ertugrul Isik Ilkokulu, okul müdürü Gökhan Kirbas’a teslim edildi.

Çalismalara destek veren Bartin Il Özel Idaresi Plan Proje Yatirim ve Insaat Müdürü Yilmaz Hizoglu, BESYO ögrencilerine böyle bir proje yaptiklari tesekkür etti.