Bayan Voleybol Takimimiz 1. Lige Yükseldi.

Yayın Tarihi : 10/12/2012

Bayan voleybol takimimiz Üniversiteler Arasi 2. Lig voleybol final müsabakasinda Çorum Hitit Üniversitesini 3-0 yendi ve namaglup olarak 1. lige yükseldi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, “Müsabakalarda büyük basari gösteren takimimizin antrenörü Ögr. Gör. Nigar Yaman ile tüm oyuncularimizi kutluyor, katilmaya hak kazandiklari Üniversiteler Arasi Voleybol Turnuvasi 1. Ligi'nde basarilar diliyorum." diye konustu.

Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, sporculari tebrik ederek basarilarinin devamini diledi. Bayan voleybol takimimizin önemli bir basari elde ettigini belirten Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz, pek çok spor alaninda üniversitemizin basarilarinin sürekli arttigini, ileride daha iyi basarilar elde edilecegini söyledi.