Bartın'da 15 Temmuz Şehitleri Anılıyor

Yayın Tarihi : 11/07/2017

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi Askeri Lojmanları Mescidinde imam olarak görev yaparken şehit olan Mustafa Yaman, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, ailesi ve kabri ziyaret edildi.

Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesi Çubuklu Köyü'nde yapılan anma törenine, Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcısı Erkan Kalender, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Buradaki törenin ardından Bartın İmam Hatip Cami'nde öğle namazının ardından mevlidi şerif okundu ve yemek ikram edildi. Törene katılanlar daha sonra Şehitliği ziyaret ederek dua ettiler, mezarların üzerine karanfil bıraktılar. Etkinlikler kapsamında Eski Belediye Binası önünde 15 Temmuz fotoğraf sergisi de açıldı.