Bartin Üniversitesinin Genç Mühendisleri “Ilk Baret”lerini Takti

Yayın Tarihi : 23/10/2015

Bartin Üniversitesi Yapim ve Arastirma Kulübü (BÜYAK) tarafindan düzenlenen “Ilk Adim 2015” seminerinde Insaat Mühendisligi Bölümünü kazanarak, ilk derslerine giren ögrenciler bilgilendirildi. Kutlubey Kampüsünde gerçeklestirilen etkinligin açilis konusmasini yapan Mühendislik Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Altan Çetin ögrencilere egitim hayatlarinin basarili geçmesi için bazi tavsiyelerde bulundu. Ardindan Karayollari Genel Müdürlügü (KGM) Bartin Subesi Kontrol Sefi Ceyhun Kir “KGM’de Insaat Mühendisligi”, Insaat Mühendisleri Odasi (IMO) Ankara Subesi Yönetim Kurulu Üyesi Egemen Kemik “Türkiye’de Insaat Mühendisliginin Yeri” ve IMO Ankara Subesi Yönetim Kurulu Üyesi Tugçe Gök “Insaat Mühendisliginde Kadin” adli sunumlarini yapti.
Seminerde, Insaat Mühendisligi Anabilim Dalinin tanitimi BÜYAK Baskan Yardimcisi Kübra Yilmaz yaparken, Genç-IMO Ögrenci Temsilcisi Veysel Barut ise Insaat Mühendisleri Odasi hakkinda bilgiler verdi.

“Ilk Baret”lerini Heyecanla Taktilar

Yapilan konusmalarin ardindan fuaye alaninda devam eden etkinlikte, Insaat Mühendisligi Bölümünü kazanarak egitim-ögretim hayatina baslayan ögrencilere beyaz baret dagitildi. Bölümlerine kayit yaptirarak mühendislige ilk adimi atan ögrenciler, böylece ilk baretlerini de takmis oldu. Yogun bir katilimin oldugu baret dagitiminda ögrencilerin heyecani gözlerinde okundu.