Bartin Üniversitesine Ankara’da Yogun Ilgi

Yayın Tarihi : 10/07/2015

Ankara Il Milli Egitim Müdürlügü ve EKET Fuarcilik tarafindan ATO Congresium’da “Üniversite Tercih Fuari” gerçeklestirildi. Türkiye genelindeki 125 devlet ve vakif üniversitesinin katildigi fuarda Bartin Üniversitesi de yer aldi. Bartin Üniversitesinin standinin yogun ilgi gördügü fuarda üniversite adaylari ve ailelerine bölümler, yurt disi ögrenci degisim programlari, çift anadal programlari, yurt imkânlari ve Bartin hakkinda bilgiler verildi. Fuarda üniversite adaylarina tanitim materyalleri dagitildi.

Iki gün süren fuarda Bartin Üniversitesini Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörlügünden Uzman Mehmet Ceylan; Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Baskanligi personeli Mehmet Dogan, Meslek Yüksekokulu Halkla Iliskiler ve Tanitim Programi ögrencilerinden Cansu Akdan ve Nevin Hocak temsil etti.