Bartin Üniversitesine ABD’den ziyaret

Yayın Tarihi : 09/02/2012

Amerika Birlesik Devletleri Maine Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Douglas J. Gardner TÜBITAK'in verdigi destek ve Dis Iliskiler ve Erasmus Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan Gündüz'ün daveti üzerine Üniversitemizi ziyaret etti. Bartin Üniversitesinde "Orman Ürünlerinde Nanoteknoloji, Dünü, Bugünü ve Gelecegi" (Nanotechnology in Forest Products - Past, Present and Future) konulu bir seminer verdi. Orman Fakültesinden Ars. Gör. Deniz Aydemir'in doktora savunmasina jüri üyesi olarak katildi. Gardner daha sonra Üniversitemiz Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mete Gündogan, Sütçü Imam Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Mengeloglu, Doç. Dr. Gökhan Gündüz ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'i ziyaret etti. Prof. Dr. Douglas J. Gardner, Üniversitemizi çok begendigini ve kendisine gösterilen misafirperverlikten memnun kaldigini belirtti.