Bartin Üniversitesinden Engelliler Haftasi Paneli

Yayın Tarihi : 02/12/2014

Bartin Üniversitesi Engelliler Danisma ve Koordinasyon Merkezi Birim Koordinatörlügü tarafindan Engelliler Haftasi Paneli düzenlendi. Panele Bartin Üniversitesinde ögrenim gören engelli ögrenciler de katildi. Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin’in yönettigi panelde Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selma Çelikyay “Engelsiz Mekânlar”, Egitim Fakültesi Ögretim Üyesi ve Engelliler Danisma ve Koordinasyon Merkezi Birim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sinem Tarhan “Egitimden Yasama”, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelisimi Programi Ögretim Görevlisi Emine Arslan Kiliçoglu “Engeller ve Nedenleri”, Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskanligindan Psikolog Senay Çakir “Toplumda Engellilik” konularinda konustu.

Panel sonrasinda Egitim Fakültesi Güzel Sanatlar Egitimi Bölümü Ögr. Gör. Hüseyin Uysal ve ögrencileri tarafindan düzenlenen “Görünenin Ötesi” temali resim sergisi gezildi. Panele Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Belediye Baskan Yardimcisi Hasan Arinan, Sakatlar Dernegi Baskani Ferit Kurulan katildi.

Doç. Dr. Selma Çelikyay

Yrd. Doç. Dr. Sinem Tarhan