Bartin Üniversitesinde Toplum Yararina Çalisma Projesi

Yayın Tarihi : 31/01/2014

Bartin Üniversitesi ile Bartin ISKUR Il Müdürlügü tarafindan yürütülen “Toplum Yararina Çalisma Projesi” kapsaminda Bartin Üniversitesinin çevre düzenlemesi, alt yapi ve üst yapi çalismalari, boya, bakim ve tadilat isleri, çevre temizligi, yapisal ve bitkisel peyzaj düzenlemeleri, serada bulunan mevsimlik bitki ve çiçeklerin bakim islerinin yapilmasi amaciyla istihdam edilecek 16 personel için noter huzurunda kura çekimi yapildi. ISKUR tarafindan yapilan ilana 41 kisi basvurdu. Bartin Üniversitesi konferans salonunda yapilan kura çekimine ISKUR Il Müdürü Ramazan Erdim, Bartin Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Erturan Asilogullari, Idari ve Mali Isler Dairesi Baskani Yavuz Çomarli ve basvuruda bulunan yurttaslar katildi. Noter huzurunda çekilen kuralarda 16 asil ve 15 yedek isim belirlendi. Kura çekimi sonucunda çalismaya hak kazanan asil adaylarin en son 5 Subat Çarsamba günü gerekli evraklari ile müracaat etmeleri gerektigi belirtildi.