Bartin Üniversitesinde Ögrenci Kayitlari Basladi.

Yayın Tarihi : 01/09/2010

Bartin Üniversitesinde kayit heyecani yasaniyor. Kayit islemlerinin yapildigi salonda incelemelerde bulunan Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan; çalisanlardan, ögrencilerin kayit islemlerinin birkaç dakikada bitirildigi ve hiçbir sorun olmadigi bilgisini aldi; özenli ve hizli çalismalarindan dolayi ilgililere tesekkür etti.

2010-2011 akademik yilinda Bartin Meslek Yüksekokulunda Halkla iliskiler ve Tanitim Programina normal ve ikinci ögretim olmak üzere 80, Mühendislik Fakültesi Insaat Mühendisligi Bölümüne normal ve ikinci ögretim olmak üzere 80, Çevre Mühendisligi Bölümü ikinci ögretime ise 40 ögrenci ilk kez kayit yaptiracak. 13 ögrenci ise yatay geçisle Bartin Üniversitesi ögrencisi olacak. Bununla birlikte 72 yabanci uyruklu adayin basvurdugu kontenjanlara da kayitlar devam ediyor. Bartin Üniversitesi bölümlerine yerlesen toplam 1617 ögrencinin kayit islemleri, 7 Eylül 2010 Sali günü saat 17.00’ye kadar devam edecek.