Bartin Üniversitesinde Internet Haftasi Kutlandi

Yayın Tarihi : 19/04/2012

Bartin Üniversitesinde, Internet Haftasi nedeniyle Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilisim Sistemleri Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Akgül tarafindan “Internet, Bilgi Toplumu ve Üniversiteler” konulu bir konferans verildi. Üniversitemiz Yönetim Bilisim Sistemleri Kulübü ile Bilgi Islem Dairesi Baskanliginin isbirligiyle düzenlenen etkinlige Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mahmut Kartal, Arit Belediye Baskani Sahidi Kuscu, Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Alper Aytekin ile Yrd. Doç. Dr. Sinan Basar, Bartin Endüstri Meslek Lisesi ögretmenleri ve ögrencileri katildi.

Konferansta konusan Doç. Doç. Dr Mustafa Akgül; internetin tarihçesi, interneti nasil algilamali, katilim-demokrasi ve internet ile açik kaynak yazilimlari konularinda bilgi verdi.