Bartin Üniversitesinde Biyomühendislik Konusuldu

Yayın Tarihi : 02/12/2013

Bartin Üniversitesi Fen Fakültesi tarafindan Biyomühendislik alaninda bir konferans düzenlendi. Konferansta Doga Bilimleri Dernegi Baskani Altug Revnak Eti, Biyomühendislik konulu bir sunum yapti.

Altug Revnak Eti, hizla gelisen teknolojik aletlerin dogayi taklit ederek tasarlandigini, Biyomimetik biliminin dogadan modelleme yöntemiyle ölçü ve akil baglaminda ögreneceklerimizi konu edindigini anlatti.  Eti, dogadaki canlilarin hem tasarim hem de estetik olarak kusursuz oldugunu belirtti.

Bartin Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen konferansa Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fikret Kocabas, Egitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Çetin Semerci, Fen Fakültesi Dekan Yardimcisi Yrd. Doç. Ali Savas Bülbül, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.