Bartin Üniversitesinde Bilgi Çaginda Ögretmen Yetistirme Paneli

Yayın Tarihi : 25/11/2014

Bartin Üniversitesi Egitim Fakültesi tarafindan 24 Kasim Ögretmenler Günü kapsaminda “Bilgi Çaginda Ögretmen Yetistirme“ konulu panel düzenlendi. Panelin açilis konusmasini yapan Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, “Ögretmen yetistiren bir kurum olarak, bunu en iyi nasil yapabilecegimiz noktasinda yola çiktik. Her 24 Kasim’da bunu vurguluyoruz. Çünkü gelecegin ögretmenini yetistirmek durumundayiz.” diye konustu.

Konferansta Yrd. Doç. Dr. Özge Gün, "Bilgi Çaginda Ilkögretim Matematik Ögretmeni Yetistirme", Yrd. Doç. Dr. Sedat Balyemez "Bilgi Çaginda Türkçe Ögretmeni Yetistirme", Yrd. Doç. Dr. Harun Er "Bilgi Çaginda Sosyal Bilimler Ögretmeni Yetistirme", Yrd. Doç. Dr. Yilmaz Kara "Bilgi Çaginda Fen Bilgisi Ögretmeni Yetistirme", Yrd. Doç. Dr. Süleyman Erkam Sulak "Bilgi Çaginda Sinif Ögretmeni Yetistirme" konularinda konustu.

Konferansa Vali Yardimcisi Ünal Coskun, Belediye Baskan Vekili Hüseyin Fahri Firincioglu, Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek, Egitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Çetin Semerci, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selma Çelikyay, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ibrahim Tümen, Müftü Mahmut Gündüz katildi.