Bartin Üniversitesinde “Bagimlilik” Konusuldu

Yayın Tarihi : 09/12/2014

Bartin Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ve Bartin Üniversitesi Spor Kulübü tarafindan “Alkol, Sigara, Uyusturucu ve Internet Bagimliligi” konulu bir konferans düzenlendi.  Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümü “Topluma Hizmet Uygulamalari” dersi kapsaminda düzenlenen konferans Aile Içi Iletisim ve Bagimlilik Uzmani Bahri Akalin tarafindan verildi. Konferansta Bahri Akalin tarafindan günümüzde özellikle gençlerin kendini kontrol edemedigi ve kopamadigi bir durum olarak ele alinan bagimlilik konusu ile ilgili bilgi verildi.

Konferansin sonunda Bahri Akalin Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögrencilerinin sorularini yanitladi. Konferans sonunda Bahri Akalin’a, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul tarafindan plaket ve tesekkür belgesi takdim edildi.