Bartin Üniversitesinde Aday Memurlar Yemin Etti

Yayın Tarihi : 17/09/2014

Bartin Üniversitesi tarafindan düzenlenen Aday Memurlarin Yetistirilmesine Yönelik Temel Egitim Sinavi'nda basarili olan personelimize yemin töreni yapildi. Törene Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Genel Sekreter Erturan Asilogullari, daire baskanlari ve birim sekreterleri katildi.

Prof.Dr. Azize TOPER KAYGIN

Bartin Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen törende konusan Personel Dairesi Baskani Mehmet Ali Kaleli üniversitenin kuruldugu gün 42 olan idari personel sayisinin bugün itibariyle 243’e ulastigini belirtti. Açilis konusmasini yapan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, “Aday memurlarimizin rengini sehitlerimizin kanindan almis al bayragimizin üzerine ellerini koyarak yemin etmeleri beni her zaman çok duygulandirmistir. Onurlu devlet memurluguna yakisir sekilde hareket edeceginize inaniyorum. Memuriyet hayatiniz basarilarla dolu olur insallah. Hepimiz gerek akademik, gerek idari, gerek ögrencilerimiz ile bir bütün olusturmaktayiz. Üniversitemiz her geçen gün büyüyor ve degisiyor. Bu büyümede en ufak katkimiz bile olsa çok degerlidir. Hepinize saglik, basari ve mutluluklar diliyorum.” diye konustu. Konusmalarin ardindan yemin metni okundu.