“Bartın Üniversitesi Tanıtım Günleri” gerçekleştirildi

Yayın Tarihi : 26/07/2017

“Bartın Üniversitesi Tanıtım Günleri” Bartın şehir merkezinde yer alan Belediye Bahçesi’nde (Defterdarlık yanı) gerçekleştirildi. Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan üniversite tercihlerinde öğretim elemanları aday öğrencilere rehberlik etti.

Akademisyenler, üniversite adayı öğrencileri bölüm ve mesleki tanıtım konusunda bilgilendirerek, Bartın Üniversitesi’nde yer alan 7 fakülte, 1 yüksekokul ile 3 meslek yüksekokulunda yer alan 82 programı tanıttı. Öğrencilere kariyer planlamaları konusunda önerilerin verildiği tanıtım günlerinde, aynı zamanda çift anadal, yandal ve yurtdışı eğitim olanakları konularında da destek verildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile Milli Eğitim İl Müdürü Yaşar Demir’in de stantları ziyaret ettiği tanıtım günleri 22-23-24-25-26 Temmuz günlerinde saat 10.00 ile 20.00 arasında düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'da tanıtım günlerine katılan akademisyenlerle bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Basın-Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü