Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan Yeni Açilan Laboratuvarlarda Incelemelerde Bulundu

Yayın Tarihi : 08/04/2013

Egitim Fakültesi Bilgisayar Laboratuvari ve Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji Laboratuvarinda incelemelerde bulunan Rektör Kaplan, bu incelemeler sirasinda Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes’ten ve Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fahrettin Göktas’tan, yeni alinan cihaz ve teçhizatlar hakkinda bilgi aldi.

Incelemeler sirasinda, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Mete Gündogan, Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fahrettin Göktas, Egitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Çetin Semerci ile ögretim üyeleri hazir bulundu.