Bartin Üniversitesi kablosuz internete geçti.

Yayın Tarihi : 28/02/2012

Bartin Üniversitesi, kablosuz internet hizmetini faaliyete geçirdi. Ögrenciler ve personel, artik kampüsün her noktasindan internete baglanip çalismalarini sürdürebilecek. Ülkemizin önde gelen büyük üniversitelerinin verdigi bu hizmeti Bartin Üniversitesinin de vermeye baslamasi, Üniversitenin vizyonu açisindan çok önemli bir gelisme.

Bilgi Islem Dairesi Baskanligi tarafindan yapilan açiklamada tüm akademik ve idari personel ile ögrencilerin, kampüs alaninda kablosuz internet hizmetinden yararlanabilecekleri; bu hizmetten yararlanmak için de 5651 sayili Kanun geregi Bartin Üniversitesi Bilgi Islem Dairesi Baskanligina kayit yaptirmalari gerektigi belirtildi. Yapilan açiklamada ayrica ögrencilerin, kayit islemi sirasinda, Üniversitemizin saglamis oldugu e-posta adresini yazmalari gerektigi, e-posta adresi tanimlanmayan ögrencilerin basvurularinin kabul edilmeyecegi bildirildi.