Bartin Üniversitesi Istanbul’da Tanitildi

Yayın Tarihi : 20/12/2013

Bartin Üniversitesi,  Istanbul Kongre Merkezinde düzenlenen Educaturk Egitim Fuari’nda tanitildi. Istanbul ile çevre ilçelerden gelen lise ve dengi okullarda egitim gören ögrencilere yönelik gerçeklestirilen fuarda, Bartin Üniversitesi ekibi, üniversitemizin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarini tanitti. 2 gün süren ve yaklasik 18 bin kisinin ziyaret ettigi, vakif ve devlet üniversitelerinin yani sira yabanci üniversitelerin de tanitim yaptigi fuarda, rehber ögretmenlerin ve ögrencilerin yönelttigi çesitli sorular cevaplandirildi. Fuarda Bartin Üniversitesi standina yogun ilginin oldugunu belirten Bartin Üniversitesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Ögr. Gör. Cihangir Kasapoglu; “Fuarda ögrencilere sehrimizi de tanittik. Bartin’in Istanbul’a 6 saat uzaklikta oldugunu anlattik. Fuarin üniversitemiz ve sehrimizin tanitiminda etkili oldugunu düsünüyorum.” diye konustu.

80 kurumun katildigi Educaturk Egitim Fuari'nda Bartin Üniversitesini, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Ögr. Gör. Cihangir Kasapoglu ve Saglik Kültür Spor Dairesi Baskanligi personeli Ibrahim Özdemir, MYO Halkla Iliskiler ve Tanitim Programi ögrencisi Dogus Durmaz, Mühendislik Fakültesi ögrencisi Osman Kara’dan olusan bir ekip temsil etti.