Bartin Üniversitesi Hükümlülere Egitim Verecek

Yayın Tarihi : 12/09/2014

Bartin Cumhuriyet Bassavciligi bünyesinde ceza infaz kurumlarinda bulunan hükümlülerin ileriki yasamlarinda sosyal, kültürel, milli ve manevi gelisimlerine katki saglanmasi, hükümlülerin rehabilite edilerek tekrar topluma kazandirilmalari amaciyla Bartin Cumhuriyet Bassavciligi ile Bartin Üniversitesi arasinda “Degerler Egitimi Isbirligi Protokolü” imzalandi. Bu protokol ile Bartin Cumhuriyet Bassavciligi bünyesinde bulunan ceza infaz kurumu müdürlükleri ile Bartin Üniversitesi isbirliginde hükümlülere konferans, seminer, kurs gibi sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlenecek.

Protokolü Bartin Cumhuriyet Bassavciligi adina Bartin Cumhuriyet Bassavcisi Seyfullah Öselmis, Bartin Üniversitesi adina Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan imzaladi. Kurumlar arasinda yapilan isbirligi toplantisina Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Bartin Ceza Infaz Kurumu Müdürü Mustafa Dolunay, Bartin Üniversitesi Genel Sekreteri Erturan Asilogullari, Hukuk Müsaviri Fatih Atar, Strarteji Gelistirme Dairesi Baskani Ali Bulamaçci, Idari ve Mali Isler Dairesi Baskani Yavuz Çomarli, Personel Dairesi Baskani Mehmet Ali Kaleli katildi.