BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesi Heyeti Kazakistan’da III. Uluslararasi Türk Dünyasi Ekonomi Forumu’na katildi.

Yayın Tarihi : 19/06/2014
p;ouml;rü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve beraberindeki heyet Kazakistan’in Almati sehrinde düzenlenen III. Uluslararasi Türk Dünyasi Ekonomi Forumu’na katildi. Yogun bir katilimin oldugu III. Uluslararasi Türk Dünyasi Ekonomi Forumu’na Türkiye, Kazakistan’dan ve Türk Cumhuriyetleri’nden olmak üzere seksene yakin üniversiteden 240 bildiriyle katilim oldu. Etkinlige ülkemizden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan Ibis, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydin ile TC Almati Baskonsolosu Suphi Atan, Yabanci Diller ve Meslekî Kariyer Üniversitesi Mütevelli Heyeti Baskani Ali Özek, Prof. Dr. Nevzat Yalçintas ve çok sayida rektör yardimcisi, dekan ve akademisyen katildi. Etkinlige Üniversitemiz Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek, Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fahrettin Göktas, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekan Yardimcisi Yrd. Doç. Dr. Said Ceyhan, Fen Fakültesi Dekan Yardimcisi ve Mevlana Degisim Programi Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Savas Bülbül ile Genel Sekreter Erturan Asilogullari katildi.

 


Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan III. Uluslararasi Türk Dünyasi Ekonomi Forumu’nda Yabanci Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesi Mütevelli Heyeti Baskani Ali Özek ve Prof. Dr. Nevzat Yalçintas ile birlikte.


Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan III. Uluslararasi Türk Dünyasi Ekonomi Forumunda açilis konusmasini yaparken.


Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan III. Uluslararasi Türk Dünyasi Ekonomi Forumuna katilan diger rektörlerle birlikte.


Rektörümüz Yabanci Diller Ve Mesleki Kariyer Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sabri Hizmetli ile birlikte


Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek Prof. Dr. Nevzat Yalçintas ve Yabanci Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesi Mütevelli Heyeti Baskani Ali Özek ile birlikte.