Bartin Üniversitesi Futbol Takimindan Ilk Kupa

Yayın Tarihi : 11/12/2014

Bartin Üniversitesi, Üniversite Sporlari Federasyonu tarafindan düzenlenen üniversiteler arasi 2. Lig futbol grup elemelerinde ikinci oldu. Karabük Üniversitesinin ev sahipligi yaptigi karsilasmalara Bartin Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Çankiri Karatekin Üniversitesi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi katildi. Teknik direktörlügünü Doç. Dr. Murat Akyüz’ün, yardimci antrenörlügünü Ümit Öz’ün yaptigi Bartin Üniversitesi futbol takimi zorlu mücadeleler sonunda müsabakalari ikinci olarak tamamladi.

Teknik Direktör Doç. Dr. Murat Akyüz, “Zorlu geçen mücadeleler sonunda futbol takimimiz elinden geleni yapti, gerek saha içinde gerek saha disinda sporcularimiz üniversitemizi en iyi sekilde temsil ettigi için tesekkür ediyorum.” dedi. Sporculari basarilarindan dolayi tebrik eden Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, “Maddi ve manevi desteklerinden dolayi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’a tesekkür ediyorum.” diye konustu.