Bartin Üniversitesi Fen Fakültesi Ögrencileri Bartin Mugada Plajinda Çevre Temizligi Çalismalarina Katilarak “Temiz Doga” Mesaji Verdiler

Yayın Tarihi : 28/05/2013

Bartin Üniversitesi Fen Fakültesi ögrencileri ve ögretim elemanlari Mugada plajinda çevre temizligi çalismalarina katilarak “Temiz Doga” mesaji verdiler. Etkinlige Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fahrettin Göktas, Il Özel Idare Genel Sekreteri Ibrahim Kayis, Fen Fakültesi Dekan Yardimcilari Yrd. Doç. Dr. Ali Savas Bülbül ile Yrd. Doç. Dr. Asif Yokus ve ögretim üyeleri de katildi.

Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAS, halkimiza çevre bilincini kazandirmak, Dünya için ekolojik miras olan denizlerimizin ve sahillerimizin korunmasi, kirlilige neden olan faktörlerin engellenmesi için kamuoyu olusturmak amaciyla bu etkinligi düzenlediklerini söyledi.