Bartin Üniversitesi, Educaturk Ankara ve Istanbul Fuarlarinda Tanitildi

Yayın Tarihi : 25/12/2014

Bartin Üniversitesi,  Ankara Congresium Fuar Merkezi ile Istanbul Kongre Merkezinde düzenlenen Educaturk Egitim Fuarlarinda tanitildi. Fuara Bartin Üniversitesinin de aralarinda bulundugu birçok üniversite katildi. Istanbul ve Ankara’da bulunan lise ve dengi okullarda egitim gören ögrencilere yönelik gerçeklestirilen fuarda, Bartin Üniversitesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörlügünde görev yapan ögrenciler, üniversitenin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarini tanitti.

Üniversite sinavina hazirlanan ögrencilerin tercih yapmadan önce meslek seçimlerinde dogru tercih yapabilmelerine yardimci olabilmek ve üniversiteleri daha yakindan tanimalarini saglamak amaciyla düzenlenen fuarlarda Bartin Üniversitesi tarafindan açilan standi çok sayida ögrenci ziyaret etti. Brosür ve bez çanta gibi tanitim malzemelerinin de dagitildigi stantta üniversitemizin egitim, beslenme, barinma olanaklari ve sportif faaliyetleri gibi merak edilen konularda ögrencilere bilgiler verildi.