Bartin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünden Yil Sonu Programi

Yayın Tarihi : 30/12/2013

Bartin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü yil sonu programi kapsaminda Yüzyilin Sorunlari ve Sosyoloji konulu panel düzenledi. Panelde Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ismet Emre “Postmodern Sosyoloji”, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani ve Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ismail Ceritli “ Kir ve Kent Sosyolojisi”, Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fahrettin Göktas “Bilim Sosyolojisi”, Bingöl Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Kubilay Akman “Biyopolitik Açilimlar Sanat, Sosyoloji ve Kültür” ve Bartin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Baskani Yrd. Doç. Dr. Ali Öztürk “Imajist Sosyoloji” konulu sunum yapti. Kredi ve Yurtlar Kurumu Bartin Yurdu konferans salonunda düzenlenen panele, Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN

Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani ve Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ismail CERITLI

Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ismet EMRE

Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAS