BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bankacilik Sektöründe Kariyer Olanaklari Konusuldu

Yayın Tarihi : 08/05/2013

Bartin Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi tarafindan "Kariyere Giden Yol ve Bankacilik Sektöründe Kariyer Olanaklari" konulu bir panel düzenlendi. Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ismail Ceritli’nin yönettigi panele Ziraat Bankasi eski Genel Müdür Yardimcilari Dr. Adalet Hazar ile Dr. Senol Barutçu ve Bilkent Holding Insan Kaynaklari Koordinatörü Cem Agin panelist olarak katildi.

Kariyer Yönetimi hakkinda konusan Bilkent Holding Insan Kaynaklari Koordinatörü Cem Agin, is aramada öncelikle kendi kisisel özelliklerimizi tanimamiz, ne yapmak istedigimizi iyi bilmemiz ve binlerce meslektasimizla yaptigimiz yarista bir adim öne çikabilmek için bazi seyleri farkli yapmamiz gerektigini söyledi.

“Bankaciliga Giden Yol” konulu bir sunum yapan Ziraat Bankasi eski Genel Müdür Yardimcisi Dr. Senol Barutçu, Türkiye’deki bankacilik ve finans sektörü hakkinda; Dr. Adalet Hazar, dünyadaki finansal varliklar hakkinda bilgiler verdi. Panelistlere Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ismail Ceritli, Isletme Bölüm Baskani Doç. Dr. Metin Saban ve Isletme Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Melih Baskol tarafindan hediyeleri takdim edildi.