BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Altin Pusula Ödülü Üniversitemizin

Yayın Tarihi : 09/06/2014

Bartin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla Iliskiler ve Tanitim Programi ögrencileri Fatma Beyaz, Arzu Nalbant, Bülent Bostanci, Mertcan Kalyoncu’nun Bartin Üniversitesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Ögr. Gör. Cihangir Kasapoglu danismanliginda olusturduklari halkla iliskiler kampanyasi projesi Türkiye Halkla Iliskiler Dernegi (TÜHID) tarafindan düzenlenen 13. Altin Pusula Halkla Iliskiler Ödülleri Yarismasi Genç Iletisimciler Kategorisinde ödül aldi.

Özel sektör, kamu kuruluslari, sivil toplum kuruluslari ve genç iletisimcilerin yaristigi ödül töreni, Istanbul Radisson Blu Hotel Sisli'de is dünyasi temsilcileri, iletisimciler ve medya mensuplarinin yogun katilimi ile gerçeklesti.  13. Altin Pusula Halkla Iliskiler Ödülleri Genç Iletisimciler Kategorisi yarisma konusu bu yil  'Insan Haklari ve Iletisim' olarak belirlendi. Bartin Üniversitesi ögrencileri bu konu için “Hop Dedik Medya” adli bir halkla iliskiler kampanyasi projesi gelistirdi.  12 Üniversiteden gelen 29 proje arasindan 5 projeye ödül verildi. Türkiye’nin köklü iletisim fakülteleriyle yarisan Bartin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla Iliskiler ve Tanitim Programi ögrencileri Türkiye’de halkla iliskiler sektörünün ilk ve tek ödülü olan 13. Altin Pusula Halkla Iliskiler Ödülünü aldi. Törenin sonunda TÜHID Baskani Fügen Toksü Ögr. Gör. Cihangir Kasapoglu ve ögrencilere “Gerçekten çok basarili bir projeydi. Harikalar yaratmisiniz.” ifadesinde bulundu.

Törene Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakani Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, TÜHID Baskani Fügen Toksü, TÜHID Kurucusu ve Marmara Üniversitesi Iletisim Fakültesi Eski Dekani Prof. Dr. Alaeddin Asna ile Türkiye’nin ünlü fotograf muhabiri ve yazar Ara Güler katildi.

 

Ödül töreni videosu: