Alisan Kapaklikaya, Üniversitemiz Ögrencileriyle Bulustu

Yayın Tarihi : 30/05/2016

Üniversitemiz konferans salonunda gerçeklestirilen etkinlikte Alisan Kapaklikaya “Kisisel Gelisim” konulu bir söylesi gerçeklestirdi. Ögrencilerin ve üniversite personelinin yer aldigi seminerde Kapaklikaya, yasadigi tecrübelerden örnekler vererek basariyi getirecek hikâyeler anlatti. Kapaklikaya, “Basarisiz insan yoktur. Insan, hayati boyunca mutlu olabilmek için öncelikle kendini tanimali ve iç iletisimini iyi gerçeklestirebilmelidir. Bu sayede kendi önceliklerini belirleyen birey, kendi hayatini yasama noktasinda elinden geleni yapmalidir. Insanlar kendi benliklerine uygun olarak bir hayat sürdüklerinde iç huzurlarini gerçeklestirerek basarili olurlar. Aksi durumda baskalarinin hayatini yasayan birey, huzursuz bir hayata mahkûmdur.” dedi.

Etkinlik sonunda Üniversitemiz Genel Sekreteri Erturan Asilogullari, günün anisina Kapaklikaya’ya çiçek takdim etti. Ardindan Kapaklikaya, ögrencilerle kitap imza töreninde bir araya gelerek  ögrencilerin sorularini cevapladi.