BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

“Akademik Tesvik Ödenegi Yönetmeligi” Anlatildi

Yayın Tarihi : 12/01/2016

 Üniversitemiz Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Naci Tankut ve Personel Dairesi Baskani Mehmet Ali Kaleli Yüksek Ögretim Kurulu Baskanliginda (YÖK) geçtigimiz günlerde gerçeklestirilen “Akademik Tesvik Ödenegi Yönetmeligi” ile ilgili toplantiya katildi. Ardindan üniversitemiz konferans salonunda akademik personeli bilgilendiren Rektör Yardimcisi Tankut, 14.12.2015 tarih ve 8305 sayili Bakanlar Kurulu Karari ile çikarilan ve 18.12.2015 tarih ve 29566 numarali Resmi Gazete'de yayimlanarak yürürlüge giren "Akademik Tesvik Ödenegi Yönetmeligi"nin ayrintilarini anlatti. Tankut, yönetmeligin kapsami, sinirlari, puan cetveli ve tesvikleri aktararak üniversite bünyesinde kurulan komisyonun bu konularda üniversite akademik personeline yardimci olacagini söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ise üniversite personelinin sikintilarini yakindan takip ettiklerini kaydederek “Akademik anlamda, ögretim elemanlarimizin bütün sorunlariyla ilgileniyoruz. Devletimiz de akademik personelimizin arkasinda durarak bazi düzenlemeleri hayata geçiriyor. Bu yönetmelige göre hazirliklar yapip çalismalarimizi sonuçlandirmaliyiz.” dedi.

Akademik birim yöneticileri, ögretim elemanlari ve idari yöneticilerin katildigi bilgilendirme toplantisi karsilikli soru cevaplarin alinmasinin ardindan son buldu.