“Aday Memur Hazirlayici Egitimi” Basladi

Yayın Tarihi : 15/11/2013

Üniversitemizin çesitli birimlerine atanan 64 aday memura "Aday Memur Hazirlayici Egitimi" verilmeye baslandi. Hazirlayici ve temel egitim olmak üzere 2 ay sürecek olan egitimlerin sonunda aday memurlara Temel Egitim Sinavi yapilacak. Bartin Üniversitesi konferans salonunda gerçeklesen egitim programi açilis törenine; Bartin Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Genel Sekreter Vekili Erturan Asilogullari Daire Baskanlari ve Fakülte Sekreterleri katildi. Açilis konusmasini yapan Erturan Asilogullari; “64 aday memur arkadasimizi 2 ay süreligine egitime almis bulunmaktayiz. Üniversitemiz yeni bir üniversite, her geçen gün akranlarina göre daha fazla büyüyerek ilerlemekte. Sayinin artmasi önemli degil, nitelik önemli. O niteligi kazandirmak adina da bu egitimleri yapiyoruz. Insallah bu egitimler sayesinde istikbalde üniversitemize ve ülkemize kaliteli idareciler yetisecek.”  diye konustu.

Daha sonra Rektör Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygin konusmasinda su ifadelere yer verdi: “Bu dönem öncelikle temel egitim ve arkasindan da hazirlayici egitimden geçeceksiniz. Asaletiniz tasdik olduktan sonra asli memur statüsüne geçmis olacaksiniz. Bizim sizlerden beklentilerimiz mutlaka güler yüzlü, çaliskan, bir o kadar da disiplinli, sabirli ve birbirinize karsi anlayisli olmanizdir. Hedefinizi koyun, hedefinize ulastiktan sonra da yeni hedefleriniz mutlaka olsun. Bunlar sizi hem hayata baglayacaktir hem de her seferinde daha basarili ve güçlü olmanizi saglayacaktir.”

Rektör V. Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN

Genel Sekreter V. Erturan ASILOGULLARI