Abdipasa Çok Programli Lisesi Bartin Üniversitesini Gezdi

Yayın Tarihi : 04/11/2013

Üniversitenin önce spor salonunu gezen ögrenciler daha sonra sirasiyla kütüphane, Moleküler Biyoloji ve Genetik Laboratuvari, Çevre Mühendisligi ile Orman Endüstri Mühendisligi Laboratuvarlarini gezdi. Gezi boyunca Bartin Üniversitesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Ögr. Gör. Cihangir Kasapoglu ögrencilere üniversite hakkinda bilgiler verdi.  Gezi sonrasinda Ulus Abdipasa Çok Programli Lisesi Müdür Yardimcisi Mehmet Öztürk, “Bugün ögrencilerimiz Bartin Üniversitesinden çok memnun bir sekilde ayrildilar. Bu, onlarin motivasyonunu artiracaktir. Abdipasa Çok Programli Lisesi ögretmen ve ögrencilerine göstermis oldugunuz misafirperverlik için sizlere tesekkürlerimi sunarim.” diye konustu.