BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

8. Kurulus Yil Dönümü Etkinlikleri

Yayın Tarihi : 26/05/2016

 Üniversitemiz “8inci Kurulus Yil Dönümü” için çesitli etkinlikler gerçeklestirecek. 25 Mayis Çarsamba günü Bartin Üniversitesi Halk Oyunlari Ekibinin gösterileriyle baslayacak kutlamalar, müzik dinletisiyle devam edecek. Ayni gün konferans salonunda ünlü sair, televizyoncu, tiyatrocu Ibrahim Sadri bir siir dinletisi sunacak. Çarsamba günkü etkinlikler, akademik ve idari personelin yil içindeki çalismalari için düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.

2 Gün Dolu Dolu Geçecek

Kurulus yil dönümü etkinlikleri 26 Mayis Persembe günü de devam edecek. Üniversitenin basarili sporcularina ödüllerin verilmesiyle baslayacak etkinlik, kisisel gelisim semineri ile devam edecek. Kisisel Gelisim Uzmani Alisan Kapaklikayanin verecegi seminerde, katilimcilara basarili bir birey olmanin yollari anlatilacak.

Etkinliklerde, usta tiyatrocu Ahmet Yenilmez de “Atayurttan Anadoluya Göç” adli tek kisilik bir tiyatro gösterisi sergileyecek. Kendine has üslubuyla Türk milletinin yasam öyküsünü anlatacak Yenilmez, ögrencilerin sorularini da yanitlayacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 22 Mayis 2008 tarihinde kabul edilen kanunla kurulan 17 üniversiteden biri olan Üniversitemizdeki etkinlikler 2 gün sürecek.