3 Aralik Dünya Engelliler Günü Etkinligi

Yayın Tarihi : 03/12/2014

Bartin Üniversitesi Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) ile Umut Özel Egitim Okullari tarafindan 3 Aralik Dünya Engelliler Günü için bir etkinlik düzenlendi. Engelli bireylerin ve ailelerin kisa bir süre için dahi olsa mutlu olmalarini, eglenmelerini ve özel egitime daha çok motive olmalarini saglamayi amaçlayan etkinlik yaklasik 30 ögrenciyle gerçeklesti.

Engelli bireylerin sosyallesmesi ve toplumda ifade güçlerini artirmak için gerçeklestirilen programda SHMYO ögrencileri engelli ögrencilere miço ve kelebek, darbuka, palyaço ve dans gösterisi sundular. Etkinlige Vali Seyfettin Azizoglu, Belediye Baskani Cemal Akin, Jandarma Komutani J. Alb. Tekin Aktemur, Emniyet Müdürü Mehmet Altinok, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ibrahim Tümen, ögretim elemanlari ve ögrenciler katildi.