BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

23 Nisan Bocce ve Tenis Turnuvasi Sona Erdi

Yayın Tarihi : 26/04/2012

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminda Bartin Üniversitesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ile Tenis Federasyonu isbirligiyle bocce ve tenis branslarinda turnuva düzenlendi.

Tenis bransindaki turnuvalar Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü (GHSIM) kortlarinda, bocce (petank) bransindaki turnuvalar ise Köksal Toptan Lisesi bocce sahasinda gerçeklestirildi. Seksen civarinda sporcunun katildigi organizasyonda Bocce Bowling ve Dart Federasyonundan gelen özel hediyeler, GHSIM tarafindan yaptirilan kupalar ile Bartin Tenis Ihtisas Kulübünün tüm katilimcilara verdigi madalyalar törenle sahiplerini buldu.

Turnuvalarda dereceye giren sporculara ödüllerini BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Nigar Yaman, Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz, Bartin Tenis Federasyonu ile Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Il Temsilcisi Ars. Gör. Murat Sarikabak, Il Spor Sube Müdürü Ertan Orhan, Bartin Tenis Ihtisas Kulübü Baskani Hasan Tosyali, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülsüm Karakas ile Ahmet Kalayci, Tenis Antrenörleri Ali Güler ve Tayfun Bagdat verdi.