2010-2012 Yillarini Kapsayan Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarisi Hazirliklari

Yayın Tarihi : 11/08/2009

Üniversitemizin 2010-2012 yillarini kapsayan Merkezi Yönetim Kanunu Tasarisi Hazirliklarini yönlendirmek üzere Strateji Gelistirme Dairesi Baskanligi ve Idari ve Mali Isler Dairesi Baskanliginca 04.08.2009 tarihinde bir bilgilendirme toplantisi yapilmistir. Bu Kapsamda Üniversitemizde mevcut tüm birim çalisanlarinin görüslerine basvurularak katilimlari saglanmistir.

Bütçe hazirliklari süreci çalismalari Strateji Gelistirme Dairesi Baskani Enver SADAK, Idari ve Mali Isler Dairesi Baskani Songül KISIOGLU, Muhasebe Yetkilisi Çetin BOSTANCI, Idari ve Mali Isler Dairesi Baskanligi Sube Müdür V. Mustafa DEMIR, Memur Hüseyin GÖZÜTOK, Saglik Spor ve Kültür Dairesi Baskanligi Memuru Bayram TÜRÜDI, Strateji Gelistirme Dairesi Baskanligi Memurlari Saadet TÜRKER, Bahar DEMIRBAS, Nuran YILMAZ, Mehtap AKKUS ÖZMEN tarafindan yürütülmektedir.