TÜBİTAK Projeleri Başvuru Genel Bilgi ve Proje Yazma Eğitimi

Yayın Tarihi : 18/11/2020
Üniversitemiz Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü tarafından 27 Kasım 2020 Cuma günü 14.00-16.30 saatleri arasında Dicle Üniversitesi Prof. Dr. Hamdi TEMEL ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Transfer Teknoloji Ofisi Öğr. Gör. İslam YILDIZ tarafından akademik düzeyde "Tubitak Projeleri Başvuru Genel Bilgi ve Proje Yazma" konulu online bir seminer düzenlenecektir.

Seminer Zoom üzerinden video konferans programı üzerinden gerçekleştirilecek olup, etkinlik ID ve şifre bilgisi, katılım talebinde bulunan öğretim elemanlarına etkinlik günü gerçekleşme saatinden önce e-posta yoluyla ve oluşturulan whatsapp grubu üzerinden gönderilecektir.

Etkinliğe katılmak isteyen personelin (Ad/Soyad/Ünvan/Fakülte/Bölüm/E-mail/Tel) bilgilerini 24 Kasım saat 17.00’ye kadar Koordinatörlüğümüze üst yazı ile bildirilmesi ve ayrıca oiscan@bartin.edu.tr adresine e-posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

Etkinlik Yeri
: Zoom