Üniversitemize ‘15 Temmuz Sehitleri’ Temali Yarismada 2 Ödül

Yayın Tarihi : 19/12/2016

Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Sehitleri" anisina düzenlenen “Afis Tasarim ve Video Sanati Yarismasi”nda Bartin Üniversitesi ögrencileri 2 ödül aldi.

Kültür ve Turizm Bakanligi Güzel Sanatlar Genel Müdürlügünce “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Sehitleri” anisina gerçeklestirilen yarismada Üniversitemiz ögrencileri 2 ödül aldi. Yaklasik 500 çalismanin yer aldigi “Genç Sanat: Afis Tasarim ve Video Sanati Yarismasi”na katilan Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarimi Programi 2’inci sinif ögrencilerinden Tugçe Özdemir basari ödülü, Selim Enes Sipahi’ye ise mansiyon ödülü verildi.

Rektör Kaplan Ögrencileri Kutladi

Ögrencileri basarilarindan dolayi tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, “Genç tasarimcilarimiz milli iradeye sahip çikan, darbecilere karsi dayanisma ruhunu sergileyen ve bagimsizlik inancini ortaya koyan eserler olusturmus. 15 Temmuz’da verilen milli mücadelenin ustalikla aktarildigi afisler, Kültür ve Turizm Bakanligimizca da ödüle layik görülmüs. Ögrencilerimizi gösterdikleri basaridan dolayi kutlarken, ortaya konan eserlerinin gelecek kusaklarimiza 15 Temmuz ruhunu aktarmasi bakimindan anlamli buldugumu belirtmek istiyorum.” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanligi Güzel Sanatlar Genel Müdürlügünce gerçeklestirilen yarismanin ödül töreni önümüzdeki günlerde yapilacagi bildirildi.