Üniversitemizde Siyer-i Nebi Sokagi

Yayın Tarihi : 09/05/2016

Üniversitemizde gerçeklestirilen “Siyer-i Nebi Sokagi” etkinliginde hazirlanan maketler ve resimlerle peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayati aktarildi.

Üniversitemiz Islami Ilimler Fakültesi tarafindan düzenlenen ve Bartin Imam Hatip Ortaokulu ögrencilerinin hazirladigi “Siyer-i Nebi Sokagi” etkinligi yogun ilgi gördü. Agdaci Kampüsünde kurulan “Siyer-i Nebi Sokagi”nda peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayati hazirlanan maket ve resimlerle anlatildi. Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan da sokagi ziyaret ederek ögrencilerle sohbet etti.

Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek, etkinlikle Peygamber Efendimizin hayatina dikkat çekmek istediklerini belirterek “Son peygamber Hz. Muhammed tüm insanliga oldugu gibi bize de örnek bir insandir. Düzenlenen etkinlikte hazirlanan görsellerle Peygamber Efendimizin hayatina dikkat çekmek ve bir farkindalik olusturmak istedik.” dedi.