Üniversitemiz ögrencisi Aslan Atem Avrupa 3’üncüsü oldu

Yayın Tarihi : 09/05/2017

Bartin Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ögrencisi Aslan Atem, grekoromen stil 80 kiloda Polonyali rakibini yenerek Avrupa üçüncüsü oldu.

Avrupa Güres Sampiyonasi’nda grekormen stil 80 kiloda Bartin Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ögrencisi Aslan Atem, bronz madalyanin sahibi oldu. Sirbistan'in Novi Sad kentinde 6 gün süren organizasyonda mücadele eden milli güresçi Atem, Polonyali rakibi Edgar Babayan karsisinda 5-1 maglup iken son 7 saniyede 6-5 öne geçerek Avrupa üçüncüsü oldu.

Milli sporcu Atem, Azerbaycanli rakibi Emin Ahmadov'u yenerek çeyrek final, Ukraynali rakibi Dmytro Pyshkov'u yenerek yari final karsilasmasina çikti. Yari finalde karsilastigi Belaruslu rakibi Radzik Kuliyeu’yi geçemeyen Atem, Polonyali rakibi Edgar Babayan karsisinda aldigi galibiyetle minderde ülkemize bronz madalya kazandirdi.