Uluslararası Türk Dünyası Genç Akademisyenler Kongresi

Yayın Tarihi : 04/12/2021
Üniversitemizin paydaşları arasında yer aldığı, "Uluslararası Türk Dünyası Genç Akademisyenler Kongresi" 23-24 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecektir.

“Türk Dünyasında
 Yükseköğretimin Geleceği” ana temasıyla gerçekleştirilecek olan kongrede, farklı ülkelerden birçok bilim insanının katılımı ile yükseköğretimin mevcut durumu ve vizyonları gibi ülkelerin geleceğine ışık tutacak konularda bilimsel açıdan yapılan çalışmaların paylaşılması hedeflenmektedir.

Kongre dili Türkçe ve İngilizcedir. Kongre programı özel oturumları ve bildiri sunumları kapsayacak şekilde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Kongreye gönderilen tüm bildiriler hakem değerlendirmesinden geçecektir. Gerekli şartları sağlayan bildiriler Kongre Bildiri Kitabı’nda yayınlanacaktır.

SON Duyurular