BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Sürekli İşçi Alımı Sonuçları

Yayın Tarihi : 07/06/2023
Üniversitemizde Sürekli İşçi (engelli) kadrosunda istihdam edilmek üzere 1 Temizlik Görevlisi için 07.06.2023 tarihinde saat 10.00'da Üniversitemiz Eğitim Fakültesi-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda Bartın 1. Noterliği tarafından kura çekimi yapılmıştır. 

Noter kura sonuçları aşağıdaki bağlantı adresinde yer almaktadır.

Kura sonucunda ASIL olarak belirlenen adayın aşağıda istenilen belgeleri 21 Haziran 2023 mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.


Temizlik Görevlisi (Engelli) alımı noter kura sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

İSTENİLEN BELGELER

1- Atama başvuru formu için TIKLAYINIZ.

2- Özgeçmiş 

3- Engel Durumunu Gösterir Sağlık Kurulu Raporu (İlgili mevzuata göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınmış engelliler için sağlık kurulu raporunun; doğuştan ya da sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybetmesi nedeniyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükleri olan ve korunma, bakım, rehabilitasyon, danışmanlık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan kişilerden tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk olduğu şeklinde düzenlenmiş olması gerekmektedir.)

4- Öğrenim Belgesi

5-Adli Sicil Kaydı (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)

6-Askerlik Durum Belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)

7- Son altı ayda çekilmiş 6 (altı) adet vesikalık fotoğraf


Belgelerini süresi içerisinde teslim etmek üzere başvuru yapmayanlar bu haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

Asıl olarak yerleşmeye hak kazanan kişinin süresi içerisinde başvuru yapmaması veya hakkından feragat ettiğini yazılı olarak bildirmesi halinde yerine yedek olarak yerleşmeye hak kazananlardan sırası ile yerleştirmeye davet yapılacaktır.

Belgelerini teslim eden adayların evrak kontrolünün doğru ve arşiv araştırmalarının olumlu olması halinde göreve başlamaya davet için kendilerine bildirimde bulunulacaktır.

Listeler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde kişisel verilerin korunması ilkesine uygun olarak adayların kimlik numaraları ve ad-soyad bilgileri maskeleme yöntemiyle ilan edilmiştir. 

SON Duyurular