Sözleşmeli Personel Alım İlanı (2022-02)

Yayın Tarihi : 24/06/2022
Üniversitemiz birimlerine 2 (iki) Büro Personeli, 6 (altı) Destek Personeli, 2 (iki) Şoför,  4 (dört) Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 (bir) Mühendis ve 1 (bir) Teknisyen olmak üzere toplam 16 (onaltı) sözleşmeli personel alınacaktır.

İlana son başvuru tarihi 18 Temmuz 2022 mesai bitimidir. Posta yolu ile başvuracak adaylar evraklarını "“BARTIN ÜNİVERSİTESİ AĞDACI YERLEŞKESİ REKTÖRLÜK BİNASI PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI MERKEZ/BARTIN”  adresine göndermelidir. Postada yaşanacak gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

İlan edilen pozisyonlara ve diğer şartlara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Sözleşmeli Personel Başvuru Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Sözleşmeli Personel Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Başvuru süreciyle ilgili bilgi almak isteyen adaylar, 0 378 501 10 00 (5018,5024,5033) numaralı telefon numaralarından, personel@bartin.edu.tr adresinden veya Whatsapp iletişim hattında yardım alabilirler.

SON Duyurular