Öğretim Üyesi Alım İlanı (2018-1)

Yayın Tarihi : 16/03/2018

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Orman Fakültesine Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.

İlana son başvuru tarihi 30 Mart 2018 tarihi mesai bitimidir.

Profesör ve Doçent kadrolarına başvuracak adaylar Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracaklar ise ilgili Fakülte Dekanlıklarına şahsen veya posta yolu ile belgelerini teslim edeceklerdir.

İlan metni için TIKLAYINIZ.

Öğretim üyesi başvuru formu için TIKLAYINIZ.

Profesör Kadrolarına Başvuran Adayların Asgari Koşulları Sağladığına Dair Beyanname için TIKLAYINIZ.

Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayın ve Faaliyetlerini Değerlendirme Beyannamesi için TIKLAYINIZ.

Yayın dosyalarının hazırlanması ve başvuru sürecinde istenilen bilgilerle ilgili Personel Daire Başkanlığının detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir.

İlgililere ilanen duyurulur.

SON Duyurular