Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2023-07)

Yayın Tarihi : 29/11/2023

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öncelikli Alan-Araştırma Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 15 inci maddesi uyarınca giriş sınavı SÖZLÜ olarak gerçekleştirilecektir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Bu duyuru tebligat mahiyetindedir.

Duyurulur.

2023-21 Fen Fakültesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Ana Bilim Dalı Öncelikli Alan-Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2023-22 Fen Fakültesi Matematik Bölümü Uygulamalı Matematik Ana Bilim Dalı Öncelikli Alan-Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2023-23 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Uluslararası Ticaret ve Lojistik Ana Bilim Dalı Öncelikli Alan-Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2023-24 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Devreler ve Sistemler Ana Bilim Dalı Öncelikli Alan-Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular