BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2022-03)

Yayın Tarihi : 20/01/2023
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz birimlerine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları kişisel verilerin korunması kuralına uygun olarak maskeli şekilde aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. 

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır. 
Bu duyuru tebligat mahiyetindedir. 

Duyurulur.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2022-22 Edebiyat Fakültesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-23 Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Halk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

*2022-24 Fen Fakültesi Matematik Bölümü Geometri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
(İlgili Fakültenin talebi üzerine ön değerlendirme sonuç tablosunun ALES bölümünde düzeltme yapılmıştır.)

2022-25 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Yönetim Bilişim Sistemleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi ilanına başvuru yapılmamıştır.

2022-26 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Devreler ve Sistemler Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-27 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-28 Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Hareket ve Antrenman Bilimleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
 
2022-29 Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Sporda Psikososyal Alanlar Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-30 Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Spor Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-31 Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-33 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Optisyenlik Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-34 Rektörlük Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular