Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2022-01)

Yayın Tarihi : 15/06/2022
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz birimlerine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları kişisel verilerin korunması kuralına uygun olarak maskeli şekilde aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
Bu duyuru tebligat mahiyetindedir.

Duyurulur.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2022-01 Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Havza Amenajmanı Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-02 Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Ölçme Bilgisi ve Kadastro Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-03 Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-04 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-05 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-06 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-07 Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Spor Sağlık Bilimleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-08 Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Rekreasyon Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-09 Bartın Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-10 Rektörlük Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular