BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Öğretim Elemanı Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları (2022-01)

Yayın Tarihi : 24/06/2022
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz birimlerine alınacak öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarının giriş sınavı sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşılabilmektedir.

Sonuç tablolarında ASIL olarak belirtilen adayların aşağıda istenilen belgelerle birlikte 18 Temmuz 2022 tarihi mesai bitimine kadar şahsen veya posta yolu ile ilgili birimlere (atanmaya hak kazandığı birimlere) başvuruda bulunmaları gerekmektedir. 

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.


İSTENİLEN BELGELER:

1- Atama Başvuru Formu
2- 6 adet vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay İçerisinde çekilmiş)
3- Adli Sicil Kaydı (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)
4- Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.) (Askerlik hizmetini yerine getirenlerin terhis belgesini eklemesi gerekmektedir.)
5- Sağlık Kurulu Raporu (Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair sağlık kurulu raporu biri Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimi olmak kaydıyla en az üç hekim imzalı olmalıdır.) 
6-Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştığı kurumdan alacakları onaylı Hizmet Belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

Öğretim Görevlisi Atama Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Araştırma Görevlisi Atama Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.


2022-01 Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Havza Amenajmanı Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-02 Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Ölçme Bilgisi ve Kadastro Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-03 Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-04 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-05 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-06 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-07 Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Spor Sağlık Bilimleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-08 Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Rekreasyon Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-09 Bartın Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-10 Rektörlük Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular